Skip to content

Profiel

De toegevoegde waarde

Een betrouwbare partner en een verlengstuk van uw organisatie: dat is Cad op maat.  Onze technisch kennis zetten we in voor het tekenen, reviseren en digitaliseren van uw technische tekeningen. In de samenwerking zijn we flexibel en houden we oog voor kwaliteit. We zoeken altijd naar een oplossing die aansluit bij uw vraag en bedrijfsvoering. Welke vraag dat dan kan zijn? Eigenlijk is niets ons te gek, maar we geven u graag een indruk

Hoe werken wij?
Natuurlijk is geen opdracht hetzelfde. Afhankelijk van de complexiteit en/of de kwaliteit van de aangeleverde afdrukken of schetsen, wordt het tekenwerk uitgevoerd. Dat kan op regiebasis of voor een vaste prijs. Voorafgaand maken we graag vrijblijvend kennis zodat we goed kunnen inschatten wat uw vraag is.

Cad op maat kan ‘op nul’ starten, dat wil zeggen: we maken een eigen ontwerp op basis van bouwkundige tekeningen. Het gebeurt ook dat we het bestaande tekenwerk aangeleverd krijgen als (schets)ontwerp, op kopie of handmatig ingetekend op een plattegrond van het betreffende object.

Na de overdracht van het werk of project verloopt de communicatie en de uitwisseling van het tekenwerk meestal via email, telefoon of post. Meer dan 90% van onze tekenwerkzaamheden voeren wij uit op regiebasis: uurtje-factuurtje dus. Daarvoor houdt Cad op maat weekstaten bij. Deze sturen we mee met de maandelijkse facturen. We werken graag transparant!

Als tekenbureau werkt Cad op maat met de volledige versies van Autocad en Revit inclusief de tekenpakketen van Cadac. Ook met het programma Dialux  hebben wij een ruime ervaring.

We hopen dat onze betrokkenheid, kwaliteitszin en flexibiliteit doorklinkt in deze beschrijving van de werkwijze van Cad op maat. We hebben inmiddels verschillende opdrachtgevers overtuigd van optimale ondersteuning.

Heeft u ook een technische vraag of uitdaging? Neem dan contact op!

Rekeningnummer: NL95 KNAB 0256 5818 19

 K.v.K. 64609871

BTW nr. NL001970937B30